Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de veïns de la Girada inaugura el nou local

L’Associació de veïns de la Girada inaugurava ahir el seu nou local, ubicat també a la rambla de la Girada però molt més ampli que l’anterior i on podran desenvolupar l’ampli nombre d’activitats que ja estan pensades. La inauguració es feia ahir en presència de part del consistori vilafranquí i amb activitats per als més petits

Aquest nou espai d’ús veïnal compta amb més de 200 metres quadrats que serviran per desenvolupar-hi les activitats que ja es realitzaven des de l’associació però també per desenvolupar-ne de noves, que requerien de més espai. La inauguració oficial es feia ahir al migdia en presència de l’alcalde, el regidor d’urbanisme i altres membres del consistori vilafranquí. Des de l’ajuntament es va remarcar que aquest local és fruit de la necessitat d’un barri que és viu i que té ganes de fer coses dins la vila La presidenta de l’Associació de veïns, Elisabeth Olmos, va explicar que l’objectiu és programar conferències d’interès per als veïns, tallers i cursos de ball, gimnàstica o tai-chi entre d’altres. També s’han adreçat a l’associació persones interessades en realitzar-hi classes de repàs per aquells que ho requereixin.El nou local compta també amb una cuina que podria permetre desenvolupar classes culinàries.A aquest nou espai, que compta amb dos pisos, també s’hi ha instal.lat un ascensor per a una major comoditat.L’Associació de veïns de la Girada va ser fundada ara farà sis anys, quan el barri es trobava en plena creació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: