Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Sant Quintí destaca els projectes adreçats a les persones i la integració de nou vingut

Josep Poch, alcalde de Sant Quintí, ha fet avui un balanç de l’activitat municipal d’aquest any 2006. En aquest sentit ha repassat la situació actual del municipi pel que fa equipaments i ha recordat que el tema de la nova escola està en marxa i hauria de ser una realitat ben aviat.

D’altra banda, Poch parlava del que és el model de municipi que volen potenciar des de l’Ajuntament, i en que te un pes molt important la tasca que es fa per tal de facilitar la integració dels nou vinguts a la vida de Sant Quintí. Per fer-ho ja fa temps que treballen en el Pla d’acollida i millora local

 

Josep Poch ha remarcat també com a polítiques de futur de Sant Quintí la necessitat de créixer en nombre d’habitants, potenciar la implantació d’empreses de qualitat en la seva zona industrial, i mirar de preservar també la idiosincràsia i la identitat pròpia del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: