Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament signa dos convenis amb ADIGSA relacionats amb ajuts per habitatges

El conseller delegat d’Adigsa, Miquel Bonilla, i l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, han signat aquest matí a la casa de la vila dos convenis relacionats amb la promoció i la millora dels habitatges a la capital penedesenca.

El primer dels convenis feia referència a l’atorgament d’ajuts per a la instal·lació d’ascensors als 35 edificis d’Adigsa al barri de l’Espirall; i concretament és un annex al signat a mitjans de 2005. Aquest contempla una ampliació de la participació de l’Ajuntament en les subvencions i ajuts per a la instal·lació d’aquests ascensors.

 

L’altra conveni feia referència a la voluntat d’arribar a un acord amb ADIGSA per agilitar el procés d’adjudicació dels habitatges que està construint la Generalitat a Vilafranca, concretament 77 habitatges a la Girada II. Marcel Esteve considerava que era important per garantir i facilitar l’accés a l’habitatge dels vilafranquins.  

 

Es tracta de dues promocions, una de 30 habitatges a la Rambla de la Girada cantonada amb el carrer Castellers de Vilafranca; l’altra de 47 habitatges al carrer dels Castellers de Vilafranca a la cantonada amb el carrer dels Falcons de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: