Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola ha posat en funcionament un Servei d’Atenció i d’Informació Mediambiental.

Amb el propòsit d’aplicar accions relacionades amb l’auditoria ambiental, fer seguiment de la recollida selectiva i promoure activitats de respecte amb el medi ambient, des d’aquest mes de desembre l’Ajuntament d’Olèrdola ha posat en funcionament un Servei d’Atenció i d’Informació Mediambiental.

A través d’aquest servei una educadora ambiental atén els dubtes i suggeriments de la població del municipi i es promouen activitats per afavorir hàbits sostenibles entre la població.

L’horari d’atenció al públic de l’educadora ambiental és els dijous de cada setmana, de 5 de la tarda a les 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja i un dimarts al mes, en el mateix horari, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

El Servei d’Atenció i d’Informació Mediambiental elabora un apartat en el butlletí mensual “Olèrdola Informació”, que edita l’Ajuntament d’Olèrdola. A partir de gener es programaran activitats mensuals, amb xerrades i sortides, i es preveu editar un butlletí semestral específic del Servei.

Les persones interessades poden adre&ccedil;ar-se al Servei d&rsquo;Atenció i d&rsquo;Informació Mediambiental d&rsquo;Ol&egrave;rdola a l&rsquo;adre&ccedil;a e-mail: <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: