Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP obre la matrícula de cursos subvencionats per al 2007

La Unió Empresarial del Penedès obre la segona tanda de cursos de formació subvencionada per al curs 2006/07, que s’impartiran durant els primers quatre mesos del proper any a través de centres d’ensenyament de la Taula de Formació UEP.

Es tracta de dos cursos d’Ofimàtica, un de Sistema Fiscal i Impostos, un de Comptabilitat Avançada, un d’Introducció a l’Acces, un d’Anglès Avançat, un de Català, un de Prevenció de Riscos Laborals i la segona part del curs de Nòmines i Seguretat Social. Tots els cursos subvencionats són de seixanta hores, excepte el de Sistema Fiscal i Impostos que és de 90 hores, i es preveu que finalitzin entre els mesos de març i abril.

El 8 de gener s’iniciaran els dos primers cursos, un d’Ofimàtica i el d’Anglès avançat, pels quals encara queden places lliures.

Queden per concretar les dates d’inici i els horaris de la resta de cursos que s’impartiran a partir de gener, però ja es poden fer les reserves de plaça trucant a la UEP. Els horaris i programes formatius també es poden consultar des de la secció de formació de la pàgina web www.uepenedes.com.

Aquests cursos són totalment subvencionats i s’adrecen a treballadors en actiu d’empreses privades o d’entitats públiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: