Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rehabilitació de la Torre de Moja és la inversió més destacada del pressupost d’Olèrdola pel 2007

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per l’any vinent un pressupost municipal de 4 milions 114 mil euros, amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola i ERC, l’abstenció del PSC, i els vots en contra de PP i CiU.

El pressupost està marcat per la continuïtat en la distribució de partides respecte aquest 2006 i inclou la rehabilitació de Torre de Moja com a inversió més destacada, amb un import superior als 400.000 euros.

El regidor d’hisenda, Joan Forns, posa l’accent en què 300 mil dels 400 mil euros per a rehabilitar la Torre de Moja provenen de subvencions ja confirmades. Forns també destaca la consolidació de serveis que suposava haver reforçat amb personal la dinamització, en els àmbits de medi ambient, cultura i gent gran.

El regidor del PP ha votat en contra valorant que el pressupost discrimina a Daltmar i Can Trabal. Joan Bertran, del PSC, s’ha abstingut perquè no havia tingut temps suficient per estudiar els pressuposts i lamenta que no s’incloguessin més inversions.

Per CiU, el pressupost té moltes partides obertes amb zero euros o un euro d’import i això demostra falta de planificació perquè interpreta que moltes d’aquestes partides correspondrien a previsions finançades aquest 2006, però no fetes aquest any.

El ple també ha aprovat, en aquest cas per unanimitat, la darrera modificació del pressupost de 2006 per valor de 124 mil euros. La xifra servirà per la reposició d’enllumenat a Moja, la reparació, manteniment i conservació d’instal·lacions, l’arranjament de la xarxa d’aigua de Viladellops, una inversió al camí de la font de l’Alba a Fontanilles i la reparació de la tanca del camp de futbol de Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: