Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta a l’Ajuntament 3.300 signatures demanant la municipalització de les zones blaves

Aquesta tarda el regidor de la CUP a l’ajuntament de Vilafranca, Otger Ametller, acompanyat de membres de la seva formació ha fet lliurament al secretari municipal dels plecs de signatures que han recollit al llarg dels darrers quatre mesos per demanar una consulta popular sobre la municipalització de les zones blaves de la vila.

Otger Ametller ha remarcat que les 3.300 signatures que han recollit representen el 13% del cens vilafranquí amb dret a vot, i que esperen que l’equip de govern en faci cas. A més, segons el compromís que recull el ROM de fer un referèndum per mandat municipal, aquesta seria la darrera oportunitat per fer-ho.

 

Els representants de la CUP han recordat que aquesta recollida de signatures és la campanya de participació ciutadana que s’ha fet a la vila que ha tingut més resposta, i que aquest fet s’hauria de tenir en compte. Ametller considera que ara encara s’està a temps per aturar el procés de concurs per a la construcció dels nous aparcaments soterrats a Vilafranca, que porta lligat l’explotació de les zones blaves.

 

Des de la CUP, finalment, lamenten l’actitud de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca, que des del seu punt de vista ha intentat desprestigiar la campanya de recollida de signatures.

Otger Ametller ha explicat també que demanen que es faci una campanya informativa i un debat per explicar les diferents posicions sobre aquesta qüestió abans de tirar endavant la consulta popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: