Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós formarà part de quatre comissions parlamentàries

El Parlament de Catalunya, en la seva sessió del passat 1 de desembre, va escollir Joan Raventós per formar part de quatre Comissions parlamentàries. Concretament, el diputat vilafranquí serà membre de les Comissions d’Afers Institucionals; de la d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; de la de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; i de la del Síndic de Greuges.

 

Pel que fa a la primera de les Comissions, la d’Afers Institucionals, Raventós ha estat designat, a més, portaveu del grup de CiU. Aquesta Comissió s’encarregarà del desplegament de l’Estatut; de les relacions institucionals; de l’organització administrativa de la Generalitat; de la funció pública; de l’Administració i el govern local, i de l’acció comunitària i de desenvolupament local. O sigui, serà la Comissió on s’hauran de debatre dues de les lleis més importants d’aquesta legislatura, com són la d’Ordenació Territorial i l’electoral i que afecten directament a l’existència de la futura vegueria del Penedès, segons el mateix Raventós.

D’altra banda, i pel que fa al repartiment, dins del propi grup parlamentari de CiU, de les tasques de seguiment de l’actuació de govern, Raventós ha rebut l’encàrrec de portar tots els temes relacionats amb la producció agroalimentària, producció que engloba des de l’artesana, passant per les denominacions d’origen fins a la de la indústria de transformació d’aliments i begudes, indústria que l’any 2004, i segons el darrer informe anual de la Generalitat, representava el 17% del complex industrial català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: