Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra a partir de dissabte els actes de la Festa de Santa Llúcia

Un any més Gelida es prepara per celebrar la festivitat de Santa Llúcia, el proper 13 de desembre, hi ho fa amb tot un seguit d’actes que s’inicien ja aquest mateix dissabte. A la mitjanit al saló d’espectacles de la Unió del Casal Gelidenc hi haurà l’actuació de la Salseta del Poble Sec.

<p align="left">Diumenge a les 7 de la tarda, el mateix espai acollir&agrave; el ball de tarda amb Eclipse. D&rsquo;aquí passem ja a dimarts, en que el saló de Plens de l&rsquo;Ajuntament ser&agrave; el marc en que es far&agrave; una xerrada a c&agrave;rrec de Mans Unides, que &eacute;s l&rsquo;entitat que es beneficiar&agrave; aquest any del guardó Santa Llúcia Solid&agrave;ria 2006. Tamb&eacute; dimarts, a les 8 del vespre, s&rsquo;inaugurar&agrave; a la sala d&rsquo;exposicions de l&rsquo;Ajuntament la mostra commemorativa dels 150 anys de Santa Llúcia.

El dimecres, festivitat de Santa Llúcia, es far&agrave; la tradicional encesa de les fogueres al pati dels Llu&iuml;sos, a les 5 de la matinada. A les 10 del matí hi haur&agrave; el repic de campanes i la inauguració de la 18ena fira d&rsquo;artesans de Santa Llúcia. Mitja hora despr&eacute;s, a la capella de les Monges, inauguració de l&rsquo;exposició de pessebres artístics, i tamb&eacute; d&rsquo;una exposició de Mans Unides. A les 11, es far&agrave; a la sala de plens de l&rsquo;Ajuntament, el lliurament del reconeixement &ldquo;Santa Llúcia Solid&agrave;ria&rdquo; a l&rsquo;entitat Mans Unides.

Posteriorment, a &frac34; de 12 del migdia, sortir&agrave; la cercavila en direcció a l&rsquo;esgl&eacute;sia, on es far&agrave; la missa solemne, amb les autoritats i membres de la comissió de Santa Llúcia. En acabar la cerim&ograve;nia es procedir&agrave; al repartiment de la tradicional escudella.

&nbsp;

Els actes de la celebració de Santa Llúcia continuaran a Gelida el dissabte dia 16 de desembre amb l&rsquo;espectacle infantil que es far&agrave; a les 12 del migdia al pati del CIC. A les 10 de la nit, al Saló d&rsquo;espectacles de la Unió del Casal Gelidenc Roda de Teatre de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s amb el Grup &ldquo;&frac34; DE QUINZE, de Sant Pere de Riudebitlles.

Finalment diumenge a les 7 de la tarda, al Saló d&rsquo;espectacles de la Unió del Casal Gelidenc ball de tarda amb TOP MUSIC’S.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: