Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre La cuina de l’aviram de Francesc Murgadas

Aquesta setmana es presentava el llibre de Francesc Murgadas La cuina de l’aviram. La presentació va comptar amb les intervencions del mateix autor, el president del Patronat de Comerç i Turisme i l’editor del llibre.

La presentació tenia lloc dilluns a l’Escorxador i va servir perquè el biòleg i professor de gastronomia Francesc Murgadas expliqués quines receptes es poden trobar al llibre i quines són les seves particularitats. Murgadas ha volgut escriure un llibre de receptes amb molts altres continguts com ara el fet de tractar l’au abans de cuinar-la. El biòleg planteja que la cuina ha de comptar amb explicacions sobre els fonaments biològics, físics o químics i sosté que cadascú ha de fer la seva pròpia cuina. La cuina de l’aviram no tracta només plats de la cuina catalana, sinó que recull les últimes tendències amb receptes que es poden fer perfectament a casa. Al llibre es poden trobar estofats, plats a la planxa i fins i tot un tàrtar d’ànec. La cuina de l’aviram surt a la llum just a les portes de la Fira del Gall d’aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: