Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa l’Assessoria en el Consum de Drogues per a Joves, coordinat per el SIAJ i el CAS

La presentació d’aquest nou servei que ofereix el SIAJ, amb el suport de Centre d’Atenció i Seguiment de drogodependències (CAS), s’ha fet aquest matí a la seu del SIAJ de Vilafranca.

La voluntat, a l’hora de posar en marxa aquesta assessoria adreçada als joves de les comarques de l’Alt Penedès Garraf, és oferir-los un espai en que puguin plantejar de forma lliure i anònima els seus dubtes i curiositats relacionades amb el consum de drogues, i rebre resposta de forma directe, veraç i contrastada per part dels professionals del CAS.

 

L&rsquo;assessoria consisteix en un formulari de consulta en qu&egrave; els joves poder fer preguntes o demanar informació. L&rsquo;acc&eacute;s es fa a trav&eacute;s de l&rsquo;adre&ccedil;a <a href="http://www.siaj.net/drogues">www.siaj.net/drogues</a>; quan els joves omplen el formulari amb les seves preguntes es genera un correu electr&ograve;nic que rep directament el professional del CAS, i garantint així la confedencialitat. &nbsp;

La p&agrave;gina web del SIAJ ha rebut al llarg d&rsquo;aquest 2006 m&eacute;s de 76.000 visites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: