Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Vila presenta "Lluís Companys. La veritat no necessita màrtirs" al Via Fora!

L’Escriptor català Enric Vila presentava el seu darrer llibre aquesta setmana al Via Fora. “Lluís Companys, la veritat no necessita màrtirs” és el títol de la biografia del president , un repàs a la vida pública i privada de companys i que el presenta com un personatge que sovint va buscar en la política allò que li mancava a la vida personal

“Lluís companys, la veritat no necessita màrtirs” es presentava aquesta setmana al Via Fora, en un acte organitzat per la joventut nacionalista de catalana i amb la presència de l’escriptor i crític literari Jordi Llavina i del mateix Enric Vila. Aquesta biografia, presentada en format d’assaig però en la que s’hi escolen molts elements propers a la novel·la Vila explica la figura del president Lluís Companys, fent alhora un repàs a l’escenari polític de l’època i endinsant-se també en les intimitats de companys. En aquesta biografia es presenta un Lluís Companys sovint insegur i marcat per la seva vida personal. Un president que en moltes ocasions va buscar en la política el que no havia trobat en la seva vida personal, segons exposa el mateix Enric Vila Una biografia que vol desmitificar la figura de companys apropant al lector les seves inseguretats i la seva turbulenta vida sentimental. Enric Vila és llicenciat en Història Contemporània i Doctoren Periodisme així com col·laborador del diari Avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: