Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socialistes consideren que les propostes sobre els peatges que presenta CiU son molt provisional

El diputat del PSC Roberto Labandera ha respós al diputat de CiU Joan Raventós en relació a la proposta de nous peatges a la nostra comarca. Labandera especificava que des del PSC sempre han defensat la idea de rebaixar els peatges per als usuaris habituals i residents, però que cal que es rescat sigui selectiu.

 El diputat socialista ha refermat que el peatge troncal de Martorell ha de desaparèixer i es traslladarà a les sortides de les autopistes. Labandera però, remarca que tots els projectes i propostes que hi ha actualment son provisionals i que s’han de tractar amb prudència.

 

Així mateix, Labandera ha insistit en que la gratuïtat és l’objectiu final del PSC, però que abans hi ha d’haver un procés que passaria per rebaixes per usuaris habituals i residents.

 

Les previsions son que de cara a primers del proper any es puguin conèixer les propostes reals que es fan sobre aquesta qüestió, on quedarien instal·lats aquests peatges, i també quina incidència real tindran definitivament sobre els usuaris del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: