Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM de Vilafranca posen a la venda un número de loteria

Els administradors de la festa del 2007 ja han començat a posar en marxa els mecanismes de recaptació econòmica per poder finançar la festa.

De la mateixa manera que en els dos darrers anys també han decidit posar a la venda un número de loteria. Al no arribar a temps per la de Nadal han optat per la loteria del sorteig del nen. S’ha escollit el número 66.310 i se n’han fet participacions que costaran 5 euros cadascuna, dels quals se’n juguen quatre. L’euro restant és d’aportació a la Festa Major. Els números es posaran a la venda a partir d’aquest divendres coincidint amb la Fira del Gall. Les fleques de Vilafranca disposaran de talonaris per vendre. D’altra banda els administradors també estan oberts a les aportacions que puguin fer les entitats de cara als actes de la festa. El número al que es pot trucar és el de l’ajuntament, el 93 892 03 58, els dimarts de 8 a 9 del vespre. Per tal de canalitzar les iniciatives de les entitats, així com poder disposar de prou temps per organitzar-les els administradors han obert aquesta via de contacte. Es tracta bàsicament d’actes festius o culturals, d’actes de commemoració d’aniversari o efemèrides de les mateixes entitats, que siguin enmarcables dintre la Festa Major.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: