Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa de Nadal de Josep Morgades reuneix personatges televisius i del món de la música a RV

Com és tradicional a Ràdio Vilafranca, el dia de Nadal, van passar per l’emissora municipal alguns dels personatges més coneguts del món de la televisió i de la música. El programa de Nadal de Josep Morgades també va comptar amb la presència de l’alcalde i la presidenta de Ràdio i Televisió de Vilafranca.

L’alcalde Marcel Esteve, la regidora de comunicació i presidenta de SERCOM Lourdes Sànchez i el director gerent de Ràdio i Televisió de Vilafranca Josep Alsina van ser alguns dels convidats que el dilluns, dia de Nadal, van passar pels estudis de Ràdio Vilafranca i concretament pel programa de Josep Morgades. Ja fa 19 anys que s’emet aquest programa especial, un espai que permet recollir entrevistes de moltíssims personatges relacionats amb el món de la televisió i de la música. En Josep Morgades ja s’està preparant per l’aniversari de l’any que ve. El programa també comptava amb la visita de l’alcalde i la regidora de comunicació, que van aprofitar per desitjar un bon Nadal a tots els vilafranquins i penedesencs a través de la ràdio. L’alcalde va pensar especialment en la gent que treballa o que no pot gaudir de les festes de Nadal per qualsevol motiu. Per la seva part, Lourdes Sánchez, la presidenta de l’ens que gestiona la ràdio i la televisió municipals, SERCOM, va parlar del repte important que afronten aquests dos mitjans de cara a l’any 2007. El director gerent de Ràdio i Televisió de Vilafranca Josep Alsina explicava que el programa de Josep Morgades serveix per felicitar el Nadal i enviar els millors desigs per a aquestes festes. El programa de Nadal de Josep Morgades va comptar amb les entrevistes a personatges com Josep Guardiola, Joan Massotkleiner, Toni Albà, Amparo Moreno o Bruno Oro, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: