Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu de Vilafranca edita un CD de músiques modernistes

Divendres, a les 8 del vespre, es presenta a l’Auditori del Museu el CD Músiques Modernistes, editat pel Museu de Vilafranca, que enguany l’oferirà com a regal als Amics del Museu. Una vegada més, aquesta proposta del Museu ha permès difondre i dinamitzar el patrimoni musical que es guarda al seu arxiu.

El CD permet donar a conèixer els seus fons de cançó modernista; col·laborar amb músics de la Vila; fer un producte de qualitat per difondre’l arreu del país i finalment, col·laborar amb el sector empresarial del món del vi.

Al CD s’hi recullen un conjunt de 22 peces del modernisme català per a veu de soprà i de tenor amb acompanyament de piano que giren al voltant de la figura del dibuixant, poeta i músic Apel·les Mestres, que va tenir una especial relació amb Vilafranca.

Els intèrprets del CD són la soprà Neus Calaf, el tenor Fulgenci Mestres i la pianista Montserrat Ríos. El CD es complementa amb tres textos contextualitzadors sobre la música modernista, Apel·les Mestres i un darrer sobre el modernisme al Penedès.

L’acte, que té lloc divendres, continuarà a la taverna del Museu amb una degustació de dos nous productes de Pinord, que aquest Nadal han sortit al mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: