Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal considera que els peatges de l’Alt Penedès es podrien rebaixar al llarg del 2007

Tot i que la notícia del dia relacionada amb els peatges és se’ns dubte la puja que a partir del proper any s’aplicarà a totes les barreres, i que en el cas del peatge de Martorell representarà passar dels 3’10€ actuals als 3’20€, amb una pujada doncs del 3’20%. Així doncs, enlloc de la rebaixa o el rescat d’aquest peatge per els usuaris habituals o residents de l’Alt Penedès, el peatge serà més card aquest 2007.

De totes maneres, el gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Jordi Cuyàs, ens que ha estat organitzat una campanya de recollida de signatures i fent contactes per tal de poder assolir una rebaixa per els penedesencs en el peatge de Martorell, considera que cal continuar treballant per que aquest objectiu sigui una realitat de cara al 2007.

Cuyàs comentava sentir-se decebut per no haver aconseguit entrar en aquesta primera tongada de peatges que s’han rebaixat per els residents i usuaris habituals, ja que el Penedès va ser dels primers territoris en pagar un peatge i que durant molts anys es va pegar de més per part dels veïns de Sant Sadurní i Gelida. Tot i això considerava que calia seguir treballant.

 

Des del Consell Comarcal consideren que no cal deixar perdre la feina que s’ha fet fins ara, que ha fet que la demanda del Penedès ja sigui sobre la taula i en l’agenda dels polítics, i que per tant cal continuar per assolir aquesta demanda al llarg del proper any.

 

De moment Cuyàs ha apuntat que no hi ha la intenció de promoure protestes sorolloses o concentracions per reclamar aquesta solució pel peatge de Martorell, i que aposten més per mantenir reunions amb els màxims responsables de la Generalitat per tal d’arribar a la rebaixa del cost del peatge pels penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: