Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Vilafranca presenta les seves conclusions en matèria d’economia

El Col·lectiu Vilafranca tracta el desenvolupament econòmic de la vila en una de les seves sessions. El col·lectiu continua d’aquesta manera establint propostes per a una Vilafranca dinàmica.

Després de diverses sessions dedicades a l’anàlisi de la situació econòmica de Vilafranca, dilluns es van presentar les propostes que se’n van derivar. En primer lloc, es constata que el sector de més creixement és el de serveis. En canvi, el sector industrial i el sector agrari creix molt per sota de la mitjana catalana. Per aquest motiu proposen aprofitar l’excel·lent localització geogràfica de Vilafranca a través de la urbanització dels espais necessaris per al desenvolupament de sòl industrial amb l’objectiu d’ampliar les zones de creixement industrial. En aquest sentit, també s’aposta per potenciar el transport públic a l’hora d’accedir als polígons. D’altra banda, també es té en compte la importància d’una bona formació, sobretot de caire professional. Una altra de les propostes és que l’Ajuntament faciliti la tramitació de llicències i altres tràmits administratius per arribar a la finestreta única. Totes aquestes idees seran presentades als partits polítics per què les tinguin en compte de cara a la configuració dels programes per a les eleccions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: