Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EL col·lectiu de peruans de Vilafranca i comarca commemora la festa de la Verge de la Porta

El president de l’Hermandad de la Virgen de la Puerta de Vilafranca, Rodolfo Carranza, ja era un fidel devot al Perú i quan l’any 2000 es va desplaçar a Vilafranca per trobar feina va decidir, junt amb sis companys més, constituir l’Hermandad i finançar una imatge de la verge.

L’any següent van ser 30 les persones involucrades i així han anat creixent fins a les més de dues-centes persones que van participar de la festa l’any passat. La celebració es farà aquest divendres, festivitat de la Immaculada. Després d’arribar a la zona esportiva i dins del pavelló es farà un dinar amb menjar típic del Perú, i l’actuació dels grups folklòrics peruans. Està prevista l’assistència del cònsul del Perú, Augusto Tomberi. Les activitats s’iniciaran a la 1 del migdia amb una missa en honor de la Verge de la Puerta, que es farà a l’església de Sant Francesc. Cap a 2/4 de 2 sortirà una processó que des del carrer Sant Pere anirà pels carrers Sant Antoni, Sant Fèlix i Avinguda de Catalunya fins arribar al pavelló Poliesportiu. Allà la festa continuarà, oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: