Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP segueix la seva campanya contra el peatge de Martorell

Representants del CCAP van anar ahir a Barcelona per parlar amb el delegat del Govern Joan Rangel i el president del Parlament de Catalunya Ernest Benach sobre la supressió del peatge de Martorell per als penedesencs. Avui es debat aquesta qüestió al Congrés dels Diputats.

Ahir,el president del Consell Comarcal, Ramon Xena, el vicepresident, Lluís Valls, i el gerent Jordi Cuyàs van lliurar una còpia de les prop d’11.000 signatures recollides en favor de la gratuïtat del peatge de Martorell per al Penedès al delegat del Govern Joan Rangel i al president del Parlament de Catalunya Ernest Benach.La reunió va permetre fer arribar les reivindicacions del Penedès en relació als pressupostos de l’Estat del 2007, perquè contemplin una partida econòmica que permeti establir mesures per eliminar el peatge de l’autopista a Martorell pels ciutadans del Penedès. Avui es debat l’esmena presentada per CiU sobre aquest tema al Congrés dels Diputats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: