Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte a la tarda es va fer un caga tió popular a la Plaça Marià Manent del Poble Nou.

Els nens i nenes van fer cagar el Tió el dissabte de 4 a 6 de la tarda. En grups, els nens s’apropaven a l’escenari per fer cagar el Tió i poder recollir una bossa de llaminadures.

Abans però, el grup Rovell d’Ou va animar la festa i va fer ballar a pares i fills a la nova Plaça Marià Manent. Marta Medina, una veïna d’aquesta Plaça ens explicava que amb aquesta activitat volien donar a conèixer aquest espai a tota la Vila.

Els més menuts van poder fer cagar el Tió, que durant tota la festa va ser-hi present a l’escenari, però també van poder saltar i jugar al castell inflable. A més, també van poder maquillar-se en el taller de maquillatge. Finalment es va fer un berenar per a totes les persones que van assistir en aquesta activitat nadalenca de la Plaça Marià Manent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: