Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts s’inaugurava l’ampliació de la llar d’infants dels Monjos.

La Llar d’Infants Xiroi la va posar en funcionament l’Ajuntament dels Monjos l’any 1980 i des de llavors professionals i polítics han dedicat tot l’esforç per que aquest servei municipal es porti a terme amb les garanties necessàries per que els mes petits entrin en el món de l’ensenyament de forma fàcil, sense discriminacions amb programacions modernes i espais adequats.

Fins ara el servei anava destinat als infants de 2 i 3 anys, però ara amb aquesta ampliació els nens i nenes d’1 i 2 anys també es podran beneficiar d’aquest servei.

La regidora de benestar social i ensenyament de l’Ajuntament dels Monjos, Filo Martínez, explicava que el nombre de places actuals és de 66.

La inauguració de l’ampliació de la llar d’infants es va fer ahir, dia de Sant Esteve, amb la presència de molts pares i mares i dels seus fills, que van visitar les noves aules i totes les instal·lacions de la llar. El Moviment Infantil Si Fa Sol va organitzar també dins l’acte d’inauguració, un Caga Tió amb els nens i nenes. A més, un pallasso animava els passadissos fent formes amb globus.

 

Amb aquesta ampliació, la llar d’infants Xiroi dels Monjos augmenta les places i dóna resposta a la demanda dels pares i mares d’infants d’1 i 2 anys que necessitaven el servei de la llar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: