Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

250 persones han assistit al sopar de final de temporada dels Xicots

Amb aquest àpat, celebrat dissabte a Sant Miquel d’Olèrdola, es tanca oficialment la temporada pels de la camisa vermella.

El punt culminant de la vetllada va ser el lliurament de premis i records: Així, enguany van ser nomenats Xicots-insígnia del 2006 el gelidenc que puja a segons, Ramon Torrents “Bitxo”, i el mans altes, Felip Ortega, que enguany ha deixat la junta. També hi va haver un lliurament de records per a tots els membres de la colla que enguany han deixat la directiva dels Xicots.

En el torn de parlaments van intervenir el flamant cap de colla, Lluís Barrera, el també novell president, Joan Carles López, el tinent d’alcalde de l’ ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero i l’alcalde Marcel Esteve, que va encoratjar la colla de Cal Noi Noi a superar el llistó dels castells de vuit durant la temporada vinent, que serà la del 25è aniversari.

També es va projectar en una pantalla gegant l’espot televisiu que el dissenyador Jordi Rovira ha ideat expressament per a la commemoració del 25è aniversari dels Xicots. El sopar va continuar amb el tradicional pastís amb la imatge de l’escut dels Xicots, l’espectacle de Santi Carulla i discoteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: