Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

12 delegats de l’Alt Penedès participaran en el 14è Congres Nacional de la JNC

El Congrés Nacional de la Joventut Nacionalista Catalunya se celebra aquest cap de setmana a Tarragona amb la participació de 400 delegats d’arreu de Catalunya, entre els quals hi haurà 12 delegats de l’Alt Penedès, una de les comarques amb més representació.

Per Vilafranca estaran representats Joan Raventós i Carla Bargalló, i per Sant Sadurní, Jordi Moncusí, Oriol Bargalló, Dolors Solà i Joan Anton Romero.La JNC de l’Alt Penedès ha presentat un seguit d’esmenes, entre d’altres, crear la Federació del Penedès de ja JNC, integrada per les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i el sud de l’Anoia, i que l’organització doni suport a la Vegueria del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: