Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un documental, una exposició i poesia celebraran el 25 de novembre a Sant Sadurní

Demà se celebra el Dia Internacional contra la violència vers les dones i a la capital del cava es faran un seguit d’actes organitzats per la Comissió per la Igualtat, que està formada per l’Associació de dones, el Fòrum de Dones Progressistes i la Regidoria per la Igualtat.

Els actes comencen avui, a dos quarts de 8 del vespre, al Casal d’Entitats, amb la lectura del manifest contra la violència de gènere; a continuació hi haurà el passi del documental ‘MANOLO’ , que versa sobre la vida de les germanes Mirabal; i s’acabarà amb la dansa del poema ‘Amén de mariposas’ per Santa Morel.

Demà a les 7 de la tarda, al Casal d’Entitats, hi haurà l’acte ‘Poesia contra la violència de gènere’ a càrrec d’Assumpció Forcada.

Dilluns a les 7 de la tarda, al Casal d’Entitats, s’inaugurarà l’exposició La Participació equilibrada de dones i homes de la Diputació de Barcelona amb la presència de Maribel Cárcenas, Cap de la secció tècnica del Pla d’igualtat de la Diputació. Aquesta exposició estarà oberta fins al 10 de desembre

I finalment, dijous vinent, a dos quarts de 8 del vespre a la Llar, hi haurà una xerrada-col.loqui amb el títol ‘Dones Singulars de Sant Sadurní d’Anoia”, a càrrec de l’historiador Carles Querol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: