Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní tindrà un nou institut i nou centre escolar d’aquí a tres anys

El regidor d’ensenyament de la capital del cava, Albert Prat, ha explicat que està prevista la construcció d’un segon institut que ha de donar cabuda als alumnes que en aquest moment estan fent primer i segon d’ESO al centre Jacint Verdaguer, que és un centre integral des de fa dos anys. L’institut està previst que estigui fet el curs 2009-10.

D’altra banda, els centres educatius de primària també comencen a estar al límit del ràtio d’alumnes permès. Per això l’Ajuntament, amb negociacions amb la Generalitat, té previst que en 3 anys hi hagi un nou CEIP a Sant Sadurní.

Sant Sadurní és un dels municipis que té una Oficina Municipal d’Escolarització. Aquest és el tercer any que aquesta eina, promocionada des del Departament d’Educació de la Generalitat, ha funcionat al municipi. En aquest sentit el regidor d’ensenyament, Albert Prat ha fet una valoració positiva del funcionament de l’Oficina de Sant Sadurní : “ja que està assolint l’objectiu principal de l’organisme que és equilibrar la presència d’alumnes amb necessitats especials i alumnat estranger entre els diferents centres, públics i privats, de la vila”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: