Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 jugadors d’hoquei participaran a la 6a Festa Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

Vilafranca acull el proper 16 de desembre, la 6a Festa Torneig Joan Petit Nens amb Càncer al Pavelló d’hoquei Municipal de Vilafranca del Penedès.

La festa és un petit-gran homenatge que fan els nens de 3 a 6 anys d’escoles de clubs d’hoquei d’arreu de Catalunya i de fora, que comencen a practicar l’hoquei i que juguen entre ells partits de veritat de caire no competitiu. A la sisena edició hi participaran un total de 26 equips amb uns 306 jugadors d’hoquei de 3 a 6 anys. Els fons recollits a Vilafranca es destinaran al Laboratori de Recerca del Servei d’Oncologia Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. El laboratori té com a objectiu estudiar el tumors de desenvolupament que es donen en l’edat pediàtrica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: