Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de pavimentació i millora de l’eix Rossend Montané, a Olèrdola, començaran aquest novembre

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat l’adjudicació de les obres de pavimentació i millora de l’eix Rossend Montané per un import de 402 mil euros.

Després de declarar-se desert el concurs públic convocat inicialment per adjudicar les obres, finalment la proposta sotmesa al ple parteix d’un sistema negociat, tal i com contempla la llei. Tot i el seu vot favorable, els grups municipals del PP, PSC i CiU coincideixen en destacar el retard amb que s’adjudiquen les obres.

A preguntes de CiU, l’alcalde ha assenyalat que malgrat adjudicar-se els treballs per una quantitat inferior al pressupost inicial, l’ajuntament confia en què podrà disposar de les subvencions que ha rebut per aquest projecte i que permeten cobrir bona part del cost. Tort informa que s’han concedit 375 mil euros en total, dels quals 300 mil provenen del PUOSC i 75 mil de la Diputació de Barcelona. La previsió és que les obres comencin el mes de novembre, amb un termini d’execució de sis mesos.

El ple també ha aprovat per unanimitat un conveni amb la Diputació que permet a l’Ajuntament rebre 75.000 euros per a la realització de l’actuació de la xarxa de clavegueram de Moja.

Tots els grups d’Olèrdola també han aprovat una moció favorable a la gratuïtat del peatge de Martorell pels penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: