Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’emotivitat presideix la cloenda del Taller d’ocupació Serveis d’Atenció a les persones

Divendres es va clausurar el segon Taller d’ocupació Serveis d’atenció a les persones, organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní. L’acte de clausura es va celebrar a la Sala d’Actes del Casal d’Entitats, que es va omplir de gom a gom, entre familiars, amics, usuaris i mestres de les vuit treballadores que han acabat el taller.

L’acte va ser molt emotiu, sobretot quan les vuit treballadores van manifestar el seu agraïment mitjançant unes paraules i un rètol que deia gràcies.

El Taller d’ocupació, que ha tingut una durada d’un any, és un projecte d’utilitat pública i social, cofinançat per l’Ajuntament de Sant Sadurní, la Generalitat i el Fons Social Europeu. El seu objectiu ha estat formar professionalment com a Auxiliars d’ajuda a domicili a vuit dones majors de 25 anys que estaven en situació d’atur.

La voluntat de l’ajuntament és tornar a organitzar un altre taller d’Ocupació i està a l’espera que la Generalitat de Catalunya obri una altra convocatòria.

Coincidint amb l’acte de clausura, es va inaugurar una exposició sobre el taller, amb imatges i text on les vuit alumnes expliquen la seves experiències d’aquest any. L’exposició es pot veure al Casal d’Entitats fins a finals d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: