Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’afectats de La Bleda convida els ciutadans a acostar-se al ple de l’Ajuntament

Recordem que l’Associació ha mantingut durant aquests dies de campanya electoral trobades amb els dirigents comarcals i nacionals dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament, i tots ells, sense excepció, s’han mostrat sensibles amb la problemàtica generada a La Bleda degut a la imposició d’un projecte d’urbanització gens adient per a l’estructura rural de La Bleda i pels seus habitants.

 

Aquest fet fa pensar que en la votació prevista per aquest dijous, s’aprovi la moció presentada per aquesta associació amb els vots favorables del PSC i ERC, sense descartar el vot d’algun regidor de CiU vista la sensibilitat i la preocupació mostrada per la diputable d’aquest partit i veïna de La Bleda Ma. Josep Tuyà.

Degut a la transcendència d’aquest proper ple convidem a tots els veïns i veïnes de La Bleda a sumar-se a l’acte en suport dels afectats.

D’altra banda, el passat 21 d’octubre l’Associació va organitzar una sardinada popular on hi van assistir al voltant de 150 persones, entre afectats directes i veïns de La Bleda solidaritzats amb el dany irreparable que pot ocasionar l’execució del projecte d’urbanització. Enmig de l’acte es va llegir un manifest on es demana la necessitat d’aturar aquest projecte pel seu caràcter destructor tant de la imatge actual de La Bleda com de la seva gent, i es proposa una alternativa menys agressiva pel conjunt de La Bleda i de propietaris, basada en unitats d’actuació localitzades en els terrenys que estan lliures d’edificacions i que per tant són els més interessants i profitosos per tirar endavant el procés d’urbanització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: