Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Selecció Oficial obre avui la onzena edició de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca

Els millors curts de l’ any en 35mmm competiran des d’avui i fins dissabte pels Premis del Jurat i del Públic a la Selecció Oficial de la Mostra. Avui i demà, la sessió comença a les 10 de la nit i dissabte ho farà a les 11, totes tres al cinema Kubrick.

En total, es veuran 19 curts amb títols com Carne de neón, Energy, Casa Los perros de Pavlov o Éramos pocos.

La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca continuarà diumenge, a la Moderna, amb la Selecció Alternativa, que presenta curts que se surten dels continguts habituals.

Una de les novetats d’enguany és que la Pantalla Oberta s’ amplia a dos dies i augmenta la dotació econòmica, amb un premi de mil euros, com destaca Romeu.La Pantalla Oberta es projecta dimecres i dijous de la setmana vinent, a l’ Auditori del Museu de Vilafranca.

 

La onzena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca també inclou una retrospectiva dedicada a Roberto Rossellini, una cloenda centrada en l’ estudi Pixar, els mags de l’ ordinador, i una matinal d’animació infantil per als infants.

En total, del 16 al 26 de novembre es veuran a Vilafranca una seixantena de curts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: