Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple de Vilafranca aprovarà una nova ordenança municipal sobre sorolls i vibracions

Aquest és un dels tres únics punts del ple de novembre, que se celebra demà. La resta de punts, fins a 10, són mocions dels grups municipals. Així a banda de la nova ordenança de sorolls, s’han de resoldre les al·legacions presentades al plec de condicions per a la construcció del nou aparcament i aprovar definitivament el Consorci que gestionarà la Televisió Digital Local Pública del Penedès.

A les mocions es parlarà de la Vegueria del Penedès, dels pressupostos participatius, dels encausats pels fets dels Monjos o de l’ús de la Casa de la Vila. També es donarà compte del nomenament dels nous Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2007.

 

El ple de l’ ajuntament de Vilafranca, que tindrà lloc demà, començarà a les 8 del vespre i com és habitual serà transmès en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: