Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha editat la Normativa del Pla Director Territorial

La normativa, que s’ha publicat en forma de revista, és gratuïta i s’enviarà a tots els ajuntaments de la comarca i a totes les associacions i persones que la sol·licitin. L’avantprojecte de la Normativa concreta el marc normatiu i administratiu que regularà, en el futur, la posada en pràctica del Pla Director.

La Normativa complementa la proposta d’actuació per a cadascun dels espais i municipis de la comarca i regula aspectes com l’adequació del planejament urbanístic o les condicions generals per a la implantació de noves infraestructures de mobilitat i per a l’ampliació de les existents.

El document de la Normativa és, doncs, un text tant o més important que la memòria. De fet, el Consell Comarcal considera que fora lògic que la major part de les al·legacions que es facin arribar a l’equip redactor facin referència a la proposta de Normativa, perquè la resta de propostes s’han consensuat abastament, mentre que la proposta de Normativa és la primera vegada que es presenta.

Les al·legacions al document de la Normativa tenen el mateix termini de presentació que les al·legacions per a la resta de l’avantprojecte del Pla Director Territorial, fins el 12 de desembre de 2006 inclòs. Durant aquest període, els ajuntaments, les associacions i els ciutadans poden fer arribar per escrit les seves al·legacions al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: