Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la recollida de signatures per la gratuïtat del peatge de Martorell per al Penedès

Amb la publicació a la premsa comarcal dels fulls retallables per a la recollida de signatures, s’inicia formalment la campanya impulsada des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en favor de la gratuïtat del peatge de Martorell per al Penedès.

Hi col·laboren els ajuntaments de la comarca, així com diverses administracions, institucions i associacions, que juntament amb el mateix Consell Comarcal recolliran els fulls de signatures que els facin arribar els ciutadans i promovent noves signatures entre els seus veïns, usuaris i associats.

Els fulls omplerts s’hauran de portar als punts de recollida, com a màxim, el divendres 17 de novembre. Des dels punts de recollida es reenviaran al Consell Comarcal, que els farà arribar al Govern de la Generalitat de Catalunya, al Ministerio de Economía y Hacienda i als representants dels partits polítics catalans que estan negociant el recolzament dels seus partits als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2007: José Montilla, Antoni Duran i Lleida, Joan Puigcercós i Joan Herrera.

El gerent del Consell Comarcal, Jordi Cuyàs, ha explicat a la nostra emissora que volien començar la campanya després de l’ aprovació del Pla Director, però que la rebaixa de 3 peatges ha precipitat els esdeveniments.

Així, amb aquesta campanya es demana als partits polítics catalans que condicionin el seu suport als Pressupostos Generals de l’Estat a la creació d’un fons de rescat per al peatge de Martorell que permeti abaratir-lo o fer-lo gratuït per a la gent que viu o treballa al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: