Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca tanca la XI Mostra de Curtmetratges amb una valoració positiva

Cine Club Vilafranca tanca la onzena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca amb uns 1.300 espectadors i una valoració positiva. La darrera sessió tenia lloc ahir i era una novetat: la matinal d’animació infantil titulada Pantalla Kanalla.

La XI Mostra de Curtmetratges de Vilafranca s’acomiadava ahir amb una sessió dedicada als més petits. L’anomenada Pantalla Kanalla va permetre veure un bon nombre de curtmetratges de la prestigiosa factoria de l’animació Pixar com One Man Band, For the birds o Jack Jack Attack. A més d’una selecció de curtmetratges d’animació europeus cedida per la Federació Catalana de Cineclubs i titulada Fet i amagar. La sessió va tenir lloc a Cal Bolet i va ser un èxit de públic, amb unes 250 persones. Des de la organització plantegen que l’any que ve es pugui repetir aquesta iniciativa, que era una de les principals novetats de la onzena edició de la mostra. A nivell global, la onzena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca ha comptat amb uns 1.300 espectadors, una xifra molt positiva que supera la de l’any passat. Cine Club Vilafranca fa una valoració general molt positiva, sobretot per la resposta del públic. La XI Mostra de Curtmetratges de Vilafranca ha comptat amb les seccions a competició de Selecció Oficial i Pantalla Oberta, una Selecció Alternativa, la retrospectiva dedicada a la figura de Roberto Rossellini i la cloenda i lliurament de premis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: