Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

650 persones participen en el sopar del 50è aniversari de l’Estalella

<p align="left">El sopar era &nbsp;l&rsquo;acte m&eacute;s multitudinari de celebració d&rsquo;aquesta aniversari, tot i que no el darrer, ja que encara queda una festa amb els actuals alumnes del centre

El pavelló esportiu acollia aquest multitudinari sopar on es van agrupar alumnes, ex alumnes, mestres que formen i han format part de l&rsquo;equip educatiu del centre, membres i ex membres de l&rsquo;ampa i tot el personal que al llarg d&rsquo;aquests 50 anys ha passat per l&rsquo;escola. El sopar, on hi van acudir un total de 650 persones, va servir per recordar el recorregut de l&rsquo;escola en el transcurs d&rsquo;aquest mig segle i tamb&eacute; per retrobar els companys d&rsquo;escola. L&rsquo;actual direcció valorava de manera molt positiva l&rsquo;acte per l&rsquo;alt grau d&rsquo;implicació dels que hivan participar i tamb&eacute; dels comit&egrave;s organitzadors. Un sopar que tamb&eacute; va servir per valorar el treball fet per tal d&rsquo;adaptar l&rsquo;escola a les necessitats educatives actuals. Jaume Rafecas, director del centre de l&rsquo;any 90 i fins el 2000 destacava tres pilars fonamentals. El primer l&rsquo;arrelament a Vilafranca i a la seva manera de ser, els segon la projecció i voluntat de mirar al futur i d&rsquo;adaptar-se a les novetats i tot el que comporta el canvis social. I finalment un tercer pilar que agrupa a aquests dos Tamb&eacute; van assistir al sopar molts dels professors que ha tingut l&rsquo;escola. Francesc roda, professor de l&rsquo;Estalella des de 1963 i fins 1996 retrobava ahir moltes cares conegudes tot i que la mem&ograve;ria i la gran quantitat d&rsquo;alumnes que ha vist passar fa impossible recordar tots els noms Aquest era el darrer acte de projecció pública que fa l&rsquo;escola en motiu del seu aniversari, per&ograve; pels alumnes del centre encara resta la clausura de l&rsquo;exposició que s&rsquo;ha fet en motiu de l&rsquo;aniversari, i finalitzar&agrave; amb l&rsquo;obsequi per part del centre d&rsquo;un regal a tots els alumnes actuals i una cantada conjunta dels himnes de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: