Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilanova i Sant Sadurní cedeixen dos terrenys per construir-hi comissaries de Mossos

La Comissió de Govern d’Economia de la Generalitat ha acordat acceptar la cessió de dos terrenys als municipis de Vilanova i Sant Sadurní per destinar-los a comissaries dels Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha ofert un solar de més de 2.000 m2, situat a la Ronda Ibèrica. D’altra banda, la futura comissaria de Mossos de Sant Sadurní estarà entre els carrers Maria Montserrat i d’Alacant, i ocuparà un solar de 1.400 m2. Es preveu que aquestes comissaries entrin en funcionament el novembre de l’any que ve, coincidint amb el procés de desplegament dels Mossos d’Esquadra a una part del Baix Llobregat, i les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: