Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada sobre ‘Administració educativa i innovació’ inaugurava ahir el curs escolar a Vilafranca

<h6>&nbsp;La xerrada anava a c&agrave;rrec del director del servei territorial de Barcelona Comarques II del Departament d&rsquo;Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Camil Fortuny</h6><h6>Fortuny va inaugurar ahir el curs escolar 2006-2007 amb una xerrada sobre &lsquo;Administració educativa i innovació&rsquo;. Davant d&rsquo;un públic format, b&agrave;sicament, per persones relacionades amb l&rsquo;&agrave;mbit educatiu, Fortuny va exposar durant la seva confer&egrave;ncia, dos temes principals: el que l&rsquo;administració fa en relació a l&rsquo;escolarització i les innovacions que s&rsquo;han de fer per adaptar-se a les noves circumst&agrave;ncies.</h6>

Camil Fortuny va explicar tamb&eacute; que, el món de l&rsquo;educació es troba en un moment crucial, en el qual s&rsquo;ha de fixar el Pacte Nacional per l&rsquo;Educació i redactar la Llei Catalana d&rsquo;Educació.

&nbsp;

Altres eixos que destacava Fortuny tenien a veure m&eacute;s amb el dia a dia de l&rsquo;escola. Per exemple, quan parlava de l&rsquo;alumnat i de la necessitat de construir centres.

&nbsp;

Tamb&eacute; destacava la necessitat de formar amb previsió el professorat i d&rsquo;establir una equitat rigorosa entre alumnes.

<h6>El penedesenc Camil Fortuny &eacute;s mestre i llicenciat en pedagogia sistem&agrave;tica. Membre fundador del Grup de Mestres del Pened&egrave;s per la Renovació Pedag&ograve;gica, va ser impulsor i coordinador de les primeres Escoles d&rsquo;Estiu del Pened&egrave;s. Actualment &eacute;s inspector d&rsquo;educació i director del servei territorial de Barcelona Comarques II del Departament d&rsquo;Educació de la Generalitat de Catalunya.</h6>&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: