Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena d’empreses de l’ Alt Penedès participen al Congrés de l’Institut Culinari d’Amèrica

Napa Valley, capital vinícola de la Costa Oest dels Estats Units, acull del 2 al 4 de novembre el Congrés Anual de l’Institut Culinari d’Amèrica Worlds of Flavors International Conference & Festival. Es tracta de l’esdeveniment gastronòmic més important de la Costa Oest dels Estats Units, ja que reuneix els 600 professionals més influents del món de la gastronomia, entre xefs, periodistes prescriptors, directors de compra de cadenes hoteleres i de restaurants.

Prodeca, empresa pública del Departament d’Agricultura, ha organitzat la projecció de la gastronomia de Catalunya, coincidint amb l’any d’Espanya en aquest esdeveniment.

Així, en l’espai de promoció gastronòmica de Catalunya es difondran les produccions de diferents empreses catalanes, destacant la participació d’una vintena d’empreses de la nostra comarca, la majoria de vins i caves. Hi participen des d’ Agustí Torelló a Albet i Noya, passant per Bodegues Pinord o l’ empresa Valliser de Lavern que elabora codonyat.

En el marc del Congrés, els cuiners Oriol Balaguer, Nando Jubany, Carles Abellan, Llorenç Petràs i Carles Gaig prepararan entreteniments perquè els professionals puguin gaudir dels encants de la gastronomia i dels productes del nostre país.

Aquest aparador de la gastronomia s’entén, des de la Generalitat, com una oportunitat per a la promoció de les produccions catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: