Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles celebra aquest cap de setmana la dissetena edició de la Fira del Pà Artesà

Els actes s’iniciaran el dissabte a les 10 del matí, amb l’obertura del recinte firal i de la segona trobada de plaques de cava. A les 12 del migdia, a l’Ajuntament, es farà també l’obertura de l’exposició dels pans que participen en el dotzè concurs de Pa Artesà.

Com comenta la regidora de cultura de l’Ajuntament de Torrelles, Margarita Valentí, el concurs s’ha anat consolidant i cada cop hi participen més mestres artesans. Enguany una de les novetats serà la participació del forner de Torrelles, que recentment ha estat nomenat mestre artesà.

 

Una de les novetats d’enguany serà la celebració de la fira medieval, que omplirà d’activitat el recinte firal amb més de 30 parades de tot tipus.

 

Els actes s’acompanyaran amb un taller de música i percussió africana que es farà el dissabte a la tarda; el teatre al carrer els dos dies que oferirà “Lo Sacaire del Llobregat”, que explicarà rondalles pels carrers del poble; i el tradicional dinar de la fira que es farà el diumenge a quarts de tres de la tarda. Els tiquets per aquest sopar es poder adquirir fins divendres al mateix ajuntament.  

 

Els actes de la Fira de Torrelles es clouran diumenge a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’estand de l’ajuntament, moment en que es farà el lliurament dels premis del concurs d’elaboració de pa. Hi ha premis per l’elaboració de pa artístic, pa blanc artesà i pa amb diferents gustos. Després, a 2/4 de 9 a la Plaça Nova, amb música, coca, xocolata i cava per tothom es posarà el punt final a la Fira.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: