Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pedalades per la sostenibilitat a Vilafranca i els Monjos

Seguim parlant de sostenibilitat i ecologia perquè aquest dissabte va tenir lloc a Vilafranca la setena Pedalada Verda. Aquesta iniciativa està organitzada pels Castellers de Vilafranca i servia per a cloure la setmana de la mobilitat sostenible a la vila.

Unes 650 persones van participar dissabte a la Pedalada verda en la seva setena edició. Gent de totes les edats es va reunir a la rambla de Sant Francesc per fer un tomb a la vila tot coincidint amb el final de la setmana de la mobilitat sostenible a Vilafranca. L’èxit va ser rotund i es va demostrar que la pedalada està plenament consolidada. La pedalada va passar per tots els barris de la vila i va tornar a acabar a la Rambla de Sant Francesc.

I a Santa Margarida i els Monjos també se celebrava el final de la setmana de la mobilitat sostenible amb una pedalada. La participació va ser força alta i va permetre recórrer diversos punts del municipi. Els Monjos, amb els obres que té actualment, adequarà la carretera perquè les bicicletes hi puguin circular. I això també s’està fent a les zones urbanitzades recentment. La pedalada que funcionava com a cloenda de la setmana de la mobilitat sostenible va comptar amb la participació d’unes 500 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: