Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Només queda una persona ingressada per legionel.losi a Vilafranca

Dimarts, el mateix dia que es feia públic el brot de legionel.la que pateix Vilafranca, van ser donades d’ alta dues de les tres persones afectades que continuaven ingressades a l’Hospital Comarcal de l’ Alt Penedès. Per tant, només queda una persona ingressada.

Inicialment hi ha hagut sis casos, un dels quals ni tan sols havia requerit ingrés.

La delegada dels Serveis de Salut a Barcelona, la Dra. Margarida Arboix, ha dit al magazín La Plaça que pensa que ja no hi haurà més casos, a excepció que hi hagués algú que podria estar incubant la malaltia i encara no hagi manifestat els símptomes.

La darrera neteja i descontaminació a una torre de refrigeració que podrien haver causat el brot es va fer dissabte passat i el que si pot assegurar-se, segons la Dra. Arboix, és que a partir del dia 12 d’octubre ja no hi haurà més casos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: