Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’expresident, Jordi Pujol, inaugura aquesta tarda el Cavatast 2006

Aquest cap de setmana se celebra a Sant Sadurní la desena edició del Cavatast, que Jordi Pujol inaugurarà en un acte institucional a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní, a les 6 de la tarda.

La mostra de cava i gastronomia comptarà enguany amb la presència de 34 caves, 2 restaurants, 3 cansaladeries i dos estands de cuina dolça. La fira de degustació continuarà oferint al visitant la possibilitat de degustar caves de més de 30 marques diferents i tastar l’anomenada cuina amb cava, ja sigui en la versió àpat, tastet de xarcuteria o postres.

Entre les novetats d’aquest any destaca sobretot l’obertura d’un nou espai de referència a la festa, la Fassina de Can Guineu. L’emblemàtic edifici sadurninenc acollirà, durant els tres dies de la mostra, l’exposició “Vinya, fil·loxera, cava” i també l’aula del cava, on es desenvoluparan interessants propostes gastronòmiques i enològiques. L’ alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, destaca la oportunitat que suposarà per a molts descobrir aquest espai.

 

A la Fassina de Can Guineu, aquesta nit es durà a terme un concert de cant coral a càrrec del cor Vivaldi, els petits cantors de Catalunya. El concert començarà a dos quarts d’11 de la nit.

La celebració del Cavatast coincideix amb la vintena Fira Comercial i Industrial que com a novetat, ha optat per suprimir la macrocarpa que acollia diversos expositors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: