Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle poètic Capdepardals, un dels grans èxits de la Kinzena Poètika

Toni Regueiro i Marta Rodríguez protagonitzaven l’espectacle poètic Capdepardals. L’alta assistència de públic va obligar a que es representés dues vegades per donar cabuda a tothom.

El taller de restauració de la Rosa Soler va ser l’escenari de la sessió de la Kinzena Poètika ahir al vespre. Sota el títol “Capdepardals”, quatre persones van idear aquest espectacle que parteix del lema d’enguany de la Kinzena: “estimar la poesia és estimar el món tal i com hagués pogut ser”. Es tracta de la Marta Rodríguez, en la creació, direcció i interpretació, Toni Regueiro en la interpretació i Toni Galitó i Fernando Portillo en els aspectes més tècnics. L’espectacle era una obra de teatre de poesia visual que recrea espais i temps possibles i sobretot poètics tal i com podrien haver estat i són. Les diferents imatges representaven les coses petites i les accions quotidianes. Tot això es transmetia a través de la tècnica del teatre d’ombres i objectes utilitzant un retroprojector com a font de llum i espai de treball. La intervenció de l’actor Toni Regueiro formava part de l’espectacle. Regueiro interpretava diversos personatges inconnexes. L’alt nombre de persones que volien veure l’espectacle va provocar que aquest s’hagués de representar dues vegades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: