Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola JJ Ràfols de Torrelavit té dos professors de baixa i Educació no garanteix els substituts

El curs va començar amb normalitat a l’ escola de Torrelavit però al cap de pocs dies, 3 mestres van presentar la baixa. Donades les circumstàncies, d’ aquests 3 una ha hagut de tornar abans d’estar bé i els altres dos són baixes llargues. La situació ha alterat la normalitat a l’ escola perquè en total són 5 professors i un sisè a mitja jornada.

Per tal que els nens i nenes puguin anar a classe amb normalitat, han hagut d’ajuntar les classes de P3 i P4 i les de primer i segon de primària.

Segons la directora, Núria Ferrera, això ha comportat que tots els mestres ajudin a donar la matèria a aquests alumnes en les seves hores lliures i de tutoria i per tant, que la qualitat de l’ ensenyament se’n ressenteixi.

El Departament d’Educació els diu que no tenen substituts i que tampoc pot obligar als interins que estan inscrits a llistes a agafar les places que porten més temps sense cobrir i de moment, no els ofereix solucions.

Sembla que la manca de transport públic fins a Torrelavit i que queda lluny són els arguments argüits, des de Barcelona.

Des de l’ escola J.J. Ràfols demanen solucions immediates i es plantegen solucions més taxatives si no hi ha resposta d’aquí a una setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: