Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les noves grades retràctils milloren sensiblement la comoditat i la visibilitat del teatre Cal Bolet

La imatge del teatre ha canviat sensiblement amb la instal.lació d’un nou sistema de grades que es pleguen i s’extenen automàticament.

L’alcalde de Vilafranca, acompanyat pel coordinador de govern i el regidor de cultura , va fer una visita a les noves instal.lacions que tot just acaba d’estrenar el teatre Cal Bolet de Vilafranca. Aquest sistema de grades retràctils facilita la diversitat d’usos que se li donen al local. Un espai cèntric destinat a diverses activitats culturals. El regidor de cultura , Joan Rios, destaca que s’ha millorat molt amb visibilitat i comoditat per als espectadors. Des de l’any 2003 s’han fet diverses inversions importants en el teatre. Primer va ser el reforç de l’estructura, desprès van venir les millores dels vestuaris i l’escenari i ara ha estat la incorporació del sistema retràctil de les grades. Rios avança que la darrera gran inversió serà la instal.lació d’un sistema d’aire condicionat. La millora del teatre Cal Bolet amb la incorporació de les noves butaques salta a la vista, però un dels inconvenients d’aquest nou sistema ha estat la pèrdua de la capacitat d’espectadors amb seient en el teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: