Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació "el Pilar de 8" celebrarà el seu cinquè aniversari amb un seguit d’actes a Cal Bolet

Després de cinc anys d’existència aquesta associació de gent gran, jubilats i mestresses de casa, que va néixer a Vilafranca, ha fet arribar la seva activitat arreu del Penedès. El seu president, Fernando Garcia, comentava en la presentació dels actes del cinquè aniversari que estaven satisfets de l’activitat desenvolupada en aquests cinc anys. Va ressaltar també que en aquests moments compten ja amb més de 1000 socis.

El mateix Garcia comentava que en aquest anys els objectius de treball de “El Pilar de 8” no han variat gaire, i continuen centrats en lluitar per les pensions i els drets de la gent gran.

 

Els actes commemoratius d’aquest cinquè aniversari es faran el proper 4 de novembre a Cal Bolet, a partir de les cinc de la tarda. S’iniciaran amb una actuació de Cesc Freixes, continuarà amb la presentació del llibre de Sergi Sol “Joan Coromines, una vida de llegenda”; després es farà un homenatge a les persones que col·laboren en el seu butlletí; i tot plegat finalitzarà amb l’actuació de Marina Rossell.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: