Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena setmana de la solidaritat va ser inaugurada amb la conferència "Solidaritat contra la fam"

La sala de plens de l’ajuntament de Vilafranca va acollir la conferència inaugural de la setena setmana de la solidaritat. Anava a càrrec del màxim responsable de Mans Unides a Catalunya, Eduard Moreu. Moreu va titular la seva conferència “Solidaritat per lluitar contra la fam” i va ser un clam i una crida a tothom per creure’s que les coses es poden canviar.

Moreu va voler compartir el seu somni i insistir en què els ciutadans s’han de remuntar contra la idea d’una realitat inamovible, per fer possible allò que sembla impossible. La conferència pretenia que els assistents es contagiessin d’aquest missatge optimista.Moreu va insistir en què els grans canvis s’han fet només quan algú ha pensat que eren possibles.

 

La setena setmana de la solidaritat engegava amb la conferència de Moreu, però ja al matí hi va haver Cine Fòrum al cinema Kubrick. A través de la pel·lícula “El mundo a cada rato”, els nois i noies de 3r i 4t d’ESO de Vilafranca van reflexionar sobre les cinc prioritats que persegueix la UNICEF. Aquestes cinc prioritats són l’educació de les nenes, el desenvolupament integrat en la primera infantesa, la immunització, la lluita contra la SIDA i la protecció contra la violència, l’explotació i la discriminació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: