Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local ha detingut aquesta setmana una persona per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir la matinada de diumenge al carrer Pere III amb el carrer Santa Margarida i els Monjos, on la Policia Local estava realitzant un control preventiu. Un vehicle Renault Megane de color groc va estacionar davant d’un gual i obstaculitzant la circulació d’un carril de la marxa al carrer Pere III.

Els agents s’hi van acostar per identificar el conductor i demanar-li que estacionés bé el vehicle. Es comprova que el seu permís de conduir ha estat retirat judicialment i que la suspensió és vigent fins al proper 13 de juliol de 2007. Davant la forta olor d’alcohol que es desprèn de l’interior del vehicle, es realitza la prova d’alcohol en aire que dóna resultat positiu de 1,10mg/l.

 

El detingut, veí de Deltebre, passa a disposició judicial acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir vehicles a motor sota la influència de begudes alcohòliques i d’un delicte de trencament de condemna.

 

Per altra banda, la Policia Local va detenir la nit del passat 26 de setembre, tres individus implicats en una baralla al carrer Bonaire. Els tres homes van sortir corrents en direcció al carrer Pati del Gall quan els agents policials es dirigien cap a ells. Quan els agents els van detenir, un dels individus duia un tall a la galta esquerra i erosions al coll. Durant la persecució, un dels implicats va llençar un objecte sota d’un vehicle estacionat a la zona, que va resultar ser una navalla de grans dimensions.

Un cop a les dependències policials, es procedeix a identificar i prendre declaració als detinguts. Només un dels individus es va poder identificar mitjançant NIE, la identificació dels altres dos detinguts es va fer de forma verbal. Un dels individus, el propietari de la navalla, va agredir presumptament als altres dos que, segons va dir, li haurien venut haixix en mal estat.

En l’escorcoll es troba a un dels individus un total de 55,72 euros i un tros d’haixix de 3x1cm. Un altre dels detinguts duia 645,10 euros i dos trossos d’haixix de 4×1,3cm i 3×1,3cm. Finalment, al tercer detingut se li van trobar 483,30 euros i dos trossos d’haixix de 6x1cm. Dos dels homes van ser detinguts per presumpte delicte contra la seguretat pública i el tercer per presumpte delicte de lesions amb arma blanca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: