Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ equip de govern critica que Felip Puig hagi utilitzat les obres de l’ AVE per fer campanya

Aquest migdia, l’ equip de govern ha lamentat les declaracions fetes ahir pel portaveu parlamentari de CIU, Felip Puig, que va qualificar d’error històric l’ actuació del govern municipal en relació a les obres de l’ AVE.

El regidor d’Urbanisme, Pep Colomé, ha afirmat que no els agrada que es falti a la realitat i lamenten que hi hagi polítics que pensin que per guanyar un vot, tot s’hi val. En paraules de Colomé, "no es pot sacrificar l’ interès de Vilafranca per un vot".

Segons l’ equip de govern, les obres de l’ AVE són un projecte de ciutat que tots els grups han de treballar plegats. En aquest sentit, recorden que cada vegada que els arriba nova documentació, la ofereixen als grups de l’ oposició, al cap de pocs dies.

També lamenten que, malauradament, Puig només vingui a Vilafranca quan hi ha eleccions, al·ludint a la seva visita del 2003, i li retreuen que quan era conseller havia negat finançament per les obres.

En la mateixa roda de premsa, presidida per l’ alcalde que ha estat acompanyat per els regidors Ramon Xena, Joan Pareta, Patro Recober, Francisco Romero i Pep Colomé, també han argumentat de nou l’increment dels preus de les ordenances fiscals i la taxa de la brossa aprovada en el ple d’ ahir, amb els seus únics vots.

Segons l’ alcalde, Marcel Esteve, hi ha la mateixa pressió fiscal però amb més inversions en marxa destinades a millorar espais públics, equipaments i la xarxa de serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: